Society

ZELENE STORITVE & REŠITVE TRAJNOSTNEGA RAZVOJA

Aug. 3 2023

Bureau Veritas je organizacija s tradicijo, katere poslanstvo je ustvariti zaupanje med organizacijami, javnimi institucijami in potrošniki. Kot vodilna organizacija v svetu na področju testiranja, certificiranja in kontrole podpiramo prizadevanja 400.000 strank, da bodo na poti trajnostnega poslovanja in do bolj trajnostnega sveta učinkovitejše, bolj sistematične in si s tem zaslužile še večje zaupanje potrošnikov in družbe.

Trajnostni cilji so vključeni v našo strategijo, v celotno organizacijo in v naše poslovanje.

S svojim strokovnim znanjem pomagamo strankam pri spopadanju z izzivi ravnanja z okoljem, varnosti in zdravja pri delu, družbene odgovornosti ter kakovosti izdelkov ali storitev vzdolž celotne dobavne verige. Naše stranke podpiramo pri izbiri virov in v procesu proizvodnje, ponujamo strokovno znanje na vseh točkah dobavne verige, od nabave surovin do uporabe izdelkov. Bureau Veritas je na voljo strankam na področju gradnje zgradb in infrastrukture v času gradbenih in sanacijskih del. Prizadevamo si spremljati vse stranke pri uresničevanju njihove trajnostne strategije in izpolnitvi pričakovanj svojih zaposlenih in deležnikov.

Z našo zeleno linijo storitev in trajnostnih rešitev opolnomočimo organizacije - tako zasebne kot javne, da izvajajo, merijo in dosegajo svoje trajnostne cilje.

BV ZELENE STORITVE IN REŠITVE

Z našo pomočjo lahko naše stranke merljivo dokažejo učinek svojih trajnostnih ukrepov tako, da postanejo sledljivi, transparentni in zanesljivi. Z uporabo transparentnosti zagotavljamo orodja za zaščito blagovnih znamk in ugleda strank.