IZJAVE STRANK

IZJAVE STRANK
KAJ MENIJO NAŠE STRANKE O NAS

Zadovoljstvo naših odjemalcem nam pomeni veliko, zato redno spremljamo povratne informacije. Preberite nekaj izjav naših zadovoljnih in zvestih strank.

Image
Izjava stranke Cetis d.d.

" Najprej bi rad pohvalil vašo pripravljenost pri upoštevanju naših želja glede termina izvedbe presoje. Posebno bi rad pohvalil vodenje presoje s strani g. Šegla in sodelovanje ostalih dveh presojevalcev ter podajanje koristnih nasvetov vseh treh presojevalcev (ga. Zoppe, g. Šegel in g. Črva) ter njihovo zavzetost pri izvedbi natančne presoje, zaradi katere smo pridobili zelo koristne informacije in napotke, ki nam bodo pomagali pri nadaljnji nadgradnji našega sistema ravnanja z okoljem. "

Cetis d.d.

Image
Izjava stranke Connect d.o.o.

" Presojevalec je zelo dobro poznal problematiko podjetja in dejavnosti. Tudi tehnične podrobnosti dela in izdelkov so mu bila blizu, zato je s priporočili precej pripomogel k izboljšanju sistema vodenja. "

Connect d.o.o.

Image
Izjava stranke Konus Konex d.o.o.

" Z presojo oziroma presojevalci zelo zadovoljni. "

Konus Konex d.o.o.

Image
Izjava stranke E-misija d.o.o.

" Ugotavljamo, da je bila presoja učinkovita in dobra osnova, da v času do naslednjega srečanja uredimo še nekaj bistvenih zadev, ki se nam skozi pripravo SVK niso zdeli tako pomembni, kot se izkažejo v praksi. "

E-misija d.o.o.

Image
Izjava stranke Ilirija d.d.

" S izvedbo in potekom presoje smo bili zelo zadovoljni, med diskusijo tekom presoje je gospa presojevalka podala veliko koristnih predlogov. "

Ilirija d.d.

Image
Izjava stranke Klinika za nuklearno medicino, UKC Ljubljana

" Komunikacija, natančnost, spoštovanje časovnih okvirov in konstruktivnost presojevalcev so bili na visokem nivoju. "

Klinika za nuklearno medicino, UKC Ljubljana

Image
Izjava stranke Gobovc d.o.o.

O delu g. Klasinca lahko izrečem le pohvalne besede. Njegova pripravljenost pomagati pri razvoju našega malega podjetja je vredna pohvale. V vseh letih našega sodelovanja ne najdem niti ene pripombe na njegov način dela in prav takšen način veliko pripomore k našemu razvoju. "

Gobovc d.o.o.

Image
Izjava stranke Zdravstveni dom Logatec

" Zelo smo bili zadovoljni s presojevalko zdravnico, s katero so po vseh ambulantah navezali stike in jo veliko spraševali, kako lahko izboljšamo delo oz. kaj lahko novega uvedemo pri delu za izboljšavo zaposlenih in uporabnikov. "

Zdravstveni dom Logatec

Image
Izjava stranke Metra inženiring d.o.o.

" Izpostavili bi izjemno dobro pripravljenega presojevalca, ki poleg poznavanja standarda le tega v celoti implementira v prakso. "

Metra inženiring d.o.o.

Image
Izjava stranke FOŠ-Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu

" Posebej radi bi pohvalili partnerski odnos s ciljem iskanja priložnosti za izboljšanje in stremljenja k odličnosti. "

FOŠ-Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu

Image
Izava stranke Vinakoper d.o.o.

" Ponovno bi želeli pohvaliti go. Koren, ki je izredno konstruktivna in jasna presojevalka. Lahko potrdimo, da takšen presojevalec tudi dejansko prispeva k razvoju družbe. "

Vinakoper d.o.o.

Image
Izjava stranke Panta Rhei d.o.o.

" Posebej bi radi pohvalili g. Gašperje, predvsem zaradi njegove strokovnosti in usmerjenosti k dejanskemu izboljšanju sistema kakovosti in ravnanja z okoljem.

Panta Rhei d.o.o.

Image
Izjava stranke Limos d.o.o.

" Doslej smo z Bureau Veritas vedno korektno sodelovali; presoje pripomorejo k spremembam v razmišljanj in krepijo proces stalnih izboljšav. "

Limos d.o.o.

Image
Izjava stranke Arcont d.d.

" Kontrolna presoja g. Klasinca in g. Lekiča je bila pohvaljena s strani vodij oddelkov, ki sta jih presojala. Takšne presoje prinašajo dodano vrednost podjetju. "

Arcont d.d.

Image
Izjava stranke Jamnik d.o.o.

Dolgoletno sodelovanje z vašimi presojevalci je pomemben prispevek in pomoč pri ocenitvi in usmeritvi našega podjetja k izboljšanju. "

Jamnik d.o.o.