DELO V BUREAU VERITAS

Ali se želite pridružiti inovativnemu podjetju, ki je vključeno v hitro rastočo industrijo, v korist strank in družbe na splošno? Vsako leto sprejmemo in usposobimo več kot 10.000 najbolj predanih, nadarjenih in visoko usposobljenih inženirjev, tehnikov, inšpektorjev, presojevalcev in podpornega osebja z vsega sveta. Ko so na krovu, imenujejo naše podjetje “BV”.

BODITE INOVATIVNI Z NAMI

Bureau Veritas predstavlja močno globalno blagovno znamko, ki se ponaša s tehničnim znanjem, strokovnostjo in poštenostjo. Naša organizacijska kultura je močno osredotočena na kupce in inovativni duh. Neprestano razvijamo novosti, zato so takšni tudi naši zaposleni. Zaposlitev v Bureau Veritas pomeni nadaljevanje učenja s pomočjo dela, strokovnega usposabljanja in naprednih programov, ki pomagajo preoblikovati zaposlitev v kariero.

Našim strankam s pomočjo strokovnosti, učinkovitosti in inovativnosti pomagamo pri obvladovanju tveganj, izboljšanju kakovosti, zdravja in varnosti, obvladovanju izzivov varovanja okolja in družbene odgovornosti. Naše pobude za varnost in zdravje pri delu pomagajo ustvarjati varna in zdrava delovna mesta.

V industriji, ki se ukvarja z zaupanjem, gojimo našo kulturo etike. Pravičnost, poštenost in preglednost so bistvene vrednote našega etičnega kodeksa.

NAŠI ZAPOSLENI SO NAŠE KLJUČNO PREMOŽENJE

Bureau Veritas je podjetje za ugotavljanje skladnosti, predano kakovosti in usmerjeno k strankam. Zaradi tega je naš prvi cilj pridobiti in obdržati najboljše sodelavce določenih strok. Delujemo v industrijski panogi, ki omogoča hitro rast. Bazo zaposlenih nam je uspelo povečati z 8.000 na 80.000 po vsem svetu. Naši direktorji posvečajo veliko svojega časa uvajanju, izbiranju, usposabljanju in vodenju svojih ekip. Naše največje premoženje so naši zaposleni. Če imate tehnično, operativno, prodajno ali poslovno strokovno znanje, če bi radi pomagali podjetjem in organizacijam pri učinkovitem upravljanju na področjih kakovosti, varnosti in zdravja, okolja ali družbene odgovornosti ter z nami delite in spoštujete naše vrednote, vam bomo z veseljem prisluhnili in vas povabili k sodelovanju.