TRANSPORT IN LOGISTIKA

TRANSPORT IN LOGISTIKA
ZAGOTAVLJANJE VARNOSTI IN REGULATORNE SKLADNOSTI

Vse zainteresirane strani v transportni verigi morajo delovati v skladu s strogimi transportnimi predpisi ter varno in pravočasno dostavljati blago na zastavljene cilje. Bureau Veritas pomaga svojim strankam, da pri svojem delu izpolnjujejo najvišje kakovostne, varnostne in okoljske standarde.

VAŠI IZZIVI

V današnjem svetovnem gospodarstvu so ladje, vagoni, cisterne in zabojniki postali glavni način transportnih sredstev. Ohranjanje kakovosti in ustezne količine blaga ter varnost so glavne prioritete pri prevozu blaga. Dobavitelji transpotnih sredstev in opreme morajo izpolnjevati številne nacionalne in mednarodne predpise ter široko paleto zahtev, ki jih določijo naročniki in industrija. Našim strankam zagotavljamo storitve klasifikacije transportnih sredstev in inšpekcije, ki zagotavljajo skladnost s tehničnimi specifikacijami, ne glede na to, kje se ta sredstva nahajajo.

NAŠE REŠITVE

Zahvaljujoč številnim mednarodnim akreditacijam, bogatemu znanju in globalni mreži kvalificiranih strokovnjakov dodajamo vrednost vašemu podjetju.

Kontrola količine in kakovosti v mednarodni trgovini

Za svoje stranke po naročilu izvajamo preglede količine in kakovosti blaga, ki so ga prejeli preko različnih transportnih sredstev. Pregledujemo kmetijske proizvode in živila, premog, rude in minerale, nafto in naftne derivate, vozila in blago pred odpremo.

Izvajamo predpisane inšpekcijske preglede za cisterne (TPED)

Izvajamo redne, vmesne in izredne preglede premičnih cistern, zamenjav cistern in tistih cistern, ki so namenjene prevozu nevarnega blaga.

Homologacija in začetni pregled zabojnikov

Večino zabojnikov cistern na trgu so prvotno pregledali in potrdili strokovnjaki iz Bureau Veritas. Naš prilagodljiv, tržno usmerjen paket izpolnjuje širok spekter potreb strank.

Periodični pregled zabojnikov – zakonite in prostovoljne storitve

Naša celotna paleta storitev vključuje redne inšpekcijske preglede v skladu s predpisi CSC, revizijami ACEP, inšpekcijskimi pregledi zunaj službe, preverjanjem čistoče, da neodvisno preverimo stanje opreme.

Prostovoljno pregledovanje

Na zahtevo lastnika kot neodvisna tretja stranka izvajamo prostovoljne, neregulativne preglede prenosnih cistern, zamenljivih cistern in cistern za prevoz nevarnega in nenevarnega blaga.

Klasifikacija ladij

Bureau Veritas je vodilno klasifikacijsko podjetje za kontejnerske ladje in ladje za prevoz razsutega tovora, ki se uporabljajo za prevoz blaga po vsem svetu. Razvili smo namensko programsko opremo in metodologije za podporo našim strankam pri optimizaciji tovora.