Dan kakovosti 2022

Dan kakovosti 2022

Jun. 7 2022

Z veseljem naznanjamo Dan kakovosti 2022. 

Summary

V zadnjih dveh letih smo bili žal zaradi omejitev povezanih s COVID-19 epidemijo primorani Dan kakovosti odpovedati. Mnogi ste nas spraševali, če smo Dan kakovosti ukinili. Ne, nismo. Po dveletnem premoru, vas letos še s toliko večjim zanosom vabimo, da se nam pridružite 7.junija na naši tradicionalni lokaciji v Kongresnem centru Brdo pri Kranju. Časi so turbulentni, mi pa z upanjem zremo v prihodnost in se veselimo, da vam ponovno stisnemo roko, se z vami podružimo in vam predamo nekaj znanja za pogum pri prihodnjih izzivih. Za vas smo pripravili pester program, katerega bo letos povezoval Tilen Artač. Sporočilo letošnjega dogodka povzemamo kar z zadnjim predavanjem na programu "Vzratno, s polno paro naprej!"

program

o predavateljih

ZORAN LEKIČ

MAG. ZORAN LEKIČ

V Ljubljani je diplomiral na Fakulteti za strojništvo, kot Fullbrightov štipendist je v ZDA pridobil naziv magistra znanosti iz industrijskega inženiringa. Takoj po izidu standardov serije ISO 9000 se je vključil v najširšo uveljavitev kakovosti in opravil pionirsko delo na promociji pridobitve certifikatov kakovosti v slovenskem gospodarstvu. Prvi v Sloveniji je pridobil naziv vodilnega presojevalca za sisteme vodenja kakovosti in vodil certifikacijske presoje doma in v državah srednje Evrope. Ustanovil je in 15 let vodil podružnico Bureau Veritas v Ljubljani, ki je postala vodilna certifikacijska hiša v Sloveniji. Je član komiteja ISO TC 176 ki skrbi za razvoj standardov kakovosti. Za svoje dolgoletno aktivno delo pri Evropski organizaciji za kakovost (EOQ) je prejel posebno priznanje in postal njen častni član.

Dr. Brigita Koklič

DR. BRIGITA KOKLIČ

Brigita Koklič, doktorica kemijskih znanosti, se s presojami ukvarja že več kot 20 let. Je vodilna presojevalka po ISO 9001 in ISO 45001 ter notranja presojevalka po IATF 16949, ISO 14001 in ISO/IEC 17025. Odgovorna je bila za pridobitev akreditacije laboratorijev Cinkarne Celje, sedaj pa zagotavlja, da je delovanje podjetja Štore Steel d.o.o. skladno z zahtevami avtomobilskega standardi kakovosti, standardom varovanja okolja in varnosti in zdravja pri delu. Ukvarja se tudi z usposabljanji na temo sistemov vodenja, v prostem času pa je aktivna fotografinja in predsednica Foto kluba Štore Steel ter organizatorka različnih dogodkov, koncertov, razstav in foto-shootingov.

DR. JANEZ KOPAČ

DR. JANEZ KOPAČ

Dr.Janez Kopač je bil preteklih devet let direktor Sekretariat evropske Energetske skupnosti s sedežem na Dunaju. Energetska skupnost združuje države članice EU, šest držav Zahodnega Balkana, Ukrajino, Moldavijo in Gruzijo v skupni prostor oblikovanja energetske politike. Pred tem je bil dr.Kopač Minister za okolje, prostor in energijo v Vladi Republike Slovenije, Minister za finance, direktor Direktorata za energijo na Ministrstvu za gospodarstvo in deset let predsednik Odbora za javne finance v Državnem zboru. Pred tem je v okviru mladinske organizacije sodeloval pri oblikovanju slovenskega volilnega sistema in pri pisanju slovenske ustave. Ekonomist po osnovni izobrazbi je del kariere preživel tudi v gospodarstvu kot finančni analitik, prokurist in svetovalec.

DR. TILEN GORENŠEK

DR. TILEN GORENŠEK

Dr. Tilen Gorenšek je certificirani strokovnjak za menedžment poslovne digitalne transformacije po modelu THRIVE in strokovnjak za kibernetsko varnost. Je direktor Inštituta za digitalizacijo IPM Digital in podjetja IPM Smart Community. Organizacijam svetuje pri poslovni digitalni transformaciji, vodi digitalne projekte, izvaja izobraževanja s področij digitalnih kompetenc po DigiComp 2.1 okviru ter znanstveno raziskuje in proučuje digitalizacijo. Kot obramboslovec z interesom za področje kibernetskega vojskovanja goji velik interes za področje kibernetske varnosti, ki ga vidi kot ključno področje investiranja za ohranjanje konkurenčnosti v ekonomiji, kjer imajo podatki čedalje večjo vrednost in pomen.

Dr. Aleksander Zadel

DR. ALEKSANDER ZADEL

Dr. Aleksander Zadel je psiholog in specialist klinične psihologije, direktor Inštituta za osebni razvoj C.A.R. (Corpus Anima Ratio) ter soustanovitelj zaposlitvene agencije Competo. Na Univerzi na Primorskem je soustanovitelj Oddeleka za psihologijo. Pri svojem delu svetuje tako domačim kot tujim podjetjem predvsem pri projektih razvoja tehnik vodenja, motivacije, kadrovske politike in razvoja osebnih ter vodstvenih potencialov zaposlenih.

Tilen Artač

TILEN ARTAČ

Dogodek bo povezoval znan slovenski komik, imitator, satirik in akademski glasbenik Tilen Artač. 

OGLEJTE SI UTRINKE DNEVA KAKOVOSTI 2019

Kotizacija (na udeleženca): 150 EUR (brez DDV)
izkoristite posebno ponudbo: 2 + 1 *

*Pri prijavi 3 udeležencev iz iste organizacije, ima 3. kotizacijo brezplačno. 

IZPOLNITE SPODNJO PRIJAVNICO IN NE ZAMUDITE DNEVA KAKOVOSTI 2022!

V primeru prijave večih udeležencev iz iste organizacije nam prosimo pišite na e- pošto seminarji@bureauveritas.com ali nas pokličite na telefonsko številko: + 386 1 4757 669