Image
ŽIVILSKA INDUSTRIJA

ŽIVILSKA INDUSTRIJA

Svetovna živilska industrija se sooča z naraščajočim povpraševanjem po varni in visokokakovostni hrani. Potrošniki so vedno zahtevnejši: želijo vedeti, od kod prihajajo živila, kako so bila pridelana in predelana in kako se je ohranila njihova kakovost. Kot akter v živilski industriji morate dokazati dobre prakse, popolno sledljivost proizvodov in skladnost s strogimi predpisi, ki izpolnjujejo ta pričakovanja.

Zahteve za proizvodnjo varnih živil, ki jih postavljajo vedno bolj ozaveščeni potrošniki, so najpomembnejša naloga in odgovornost proizvajalcev živil. Dokaz o odgovornem pristopu je postal eden najpomembnejših nabavnih kriterijev.

Bureau Veritas ponuja široko paleto storitev certificiranja, ki vaši organizaciji pomagajo pri dokazovanju izpolnjevanja strogih zahtev in visokih standardov glede kakovosti in varnosti živil. Storitve zajemajo celotno prehrambno verigo od krme za živali do končnih prehrambenih živil. Ponujamo vam celotno paleto storitev testiranja, pregledovanja in certificiranja (TIC), da zagotovimo varnost in kakovost živil od njive do vilic.

V našem naboru storitev so specializirana področja namenjena:

1. pridelavi in predelavi živil,

2. proizvodnji živil,

3. trgovini in gostinstvu (HORECA).