TRGOVINA IN GOSTINSTVO

TRGOVINA IN GOSTINSTVO
MALOPRODAJA ŽIVIL IN HORECA

Vse bolj zavedni potrošniki s svojim vedenjem ustvarjajo vpliv na prehrambeno industrijo, saj od nje zahtevajo odgovorno ravnanje. Bureau Veritas vam pomaga pri zagotavljanju varnosti živil, kakovosti in sledljivosti, ki si jih vaše stranke želijo. Naše storitve, kot so preizkušanje prehrane, certificiranje najboljših praks in digitalno spremljanje dobavne verige, zagotavljajo varnost in kakovost vaših izdelkov poleg skladnosti s predpisi.

Današnji potrošniki postajajo vse bolj zavedni, ko gre za njihovo prehrano in od prehrambene industrije pričakujejo, da dokaže svojo družbeno odgovorno ravnanje. Vendar pa globalna živilska veriga predstavlja kompleksno mrežo, katere sledljivost je včasih izredno težko dokazljiva. V maloprodaji ali gostinskem obratu pa je postalo ključno, da lastnik lahko prikaže varnost in kakovost uporabljenih oz. prodajanih živil tudi s prikazom njihove sledljivosti. Pomembno je tudi, da ste skladni s strogimi predpisi, ki veljajo za živilsko industrijo ter s tem ohranjate ugled vaše blagovne znamke.

Naše storitve za maloprodajo živil in HORECO

Za zagotavljanje varnosti, kakovosti in sledljivosti prehrane vam nudimo storitve testiranja, inšpekcije in certificiranja.

Laboratorijske storitve za zagotavljanje varnosti in skladnosti

Ponujamo vam laboratorijske preiskave, s katerimi ugotavljamo varnost in skladnost vaših proizvodov z na primer oznako na živilu.

Rešitve za kontrolo kakovosti in varnosti v dobavni verigi

Ponujamo vam digitalne rešitve za prikaz kakovosti in varnosti po celotni dobavni verigi. To vključuje SafeOps, našo digitalno platformo, ki omogoča predvidevanje tveganj v dobavni verigi.