IZDELKI ŠIROKE POTROŠNJE

IZDELKI ŠIROKE POTROŠNJE

Globalne dobavne verige in vse strožji predpisi za varovanje potrošnikov oblikujejo industrijo izdelkov široke potrošnje. Pomagamo vam zagotoviti skladnost vaših izdelkov, optimizirati stroške in zmanjšati tveganje,  kar omogoča učinkovitejše trženje vaših izdelkov.

ZMANJŠANJE PROIZVODNIH ČASOV ZA POVEČANJE HITROSTI VSTOPA NA TRG

Kakovost in varnost izdelkov široke potrošnje v fazi načrtovanja je za proizvajalce in trg ključna. Dobavne verige so vse bolj globalne, predpisi pa so vse strožji, zaradi česar morajo proizvajalci izdelkov široke potrošnje ali trgovci na drobno optimizirati stroške in zmanjšati čas proizvodnje, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost končnega izdelka ali ogrozili integriteto blagovne znamke.

NAŠE REŠITVE

Ponujamo celoten obseg storitev TIC (testiranje, nadzor in certificiranje), ki zajemajo širok spekter potrošniških segmentov, od oblačil in obutve, do igrač, potrošniške elektronike in pametnih naprav.

Bureau Veritas sodeluje s prodajalci in proizvajalci izdelkov široke potrošnje po vsem svetu. S testiranjem in ocenjevanje izdelkov, pregledi proizvodnih prostorov, oceno varnosti  le-teh,  s presojo družbene odgovornosti in izvajanjem usposabljanja vam pomagamo pri vprašanjih kakovosti in ugleda blagovnih znamk, s katerimi se srečujejo proizvajalci in prodajalci izdelkov široke potrošnje.

Akreditiran in mednarodno prisoten partner

Naši 100+ akreditacij in pooblastil vam omogočajo partnerstvo s preverjeno in ugledno organizacijo, katerega ocene in certifikati so priznani in spoštovani. Naših 140+ laboratorijev in pisarn se nahaja v neposredni bližini prodajnih mest in lokacij, zlasti v Aziji. Posebno strokovno znanje nam omogoča izpolnjevanje test potreb večine potrošniških segmentov izdelkov.

Označevanje živil

Nosilec živilske dejavnosti je dolžan z označbami na živilu potrošniku zagotoviti popolno, natančno, razločno in lahko razumljivo informacijo o izdelku.

Informacije, ki so na deklaraciji, ne smejo biti zavajajoče, še posebej glede:

  • lastnosti živila (poreklo, sestava, količina, rok trajanja, metoda proizvodnje, značilnosti itd.);
  • pripisovanja posebnih učinkov oz. lastnosti;
  • pripisovanja posebnih lastnosti, če je to splošna lastnost podobnih živil.

Naš cilj je, da vam kot neodvisen, kompetenten in zaupanja vreden partner pomagamo pri pravilnem označevanju izdelkov. Pregled ustreznosti označevanja izvajamo za vse skupine živil in druge proizvode. Potrdilo o skladnosti, ki ga izdamo po pregledu deklaracije, zagotavlja, da je živilo označeno skladno z zakonodajo Republike Slovenije in Evropske unije o označevanju živil in drugih izdelkov. Če pri pregledu ugotovimo, da deklaracija ni skladna z zahtevami, podamo predlog označb na deklaraciji, tako da proizvajalec zadosti zakonskim zahtevam za označevanje  in potrošniku na prijazen način posreduje vse informacije, ki morajo biti navedene. Pregled in svetovanje opravljamo tako v fazi razvoja novih proizvodov in embalaže kakor tudi pri proizvodih, ki so v prodaji že vrsto let.