AERONAVTIKA

AERONAVTIKA

Na področju aeronavtike sta varnost in zanesljivost ključna dejavnika. Vsi sodelujoči so odgovorni za milijone potnikov, ki potujejo vsak dan. Bureau Veritas nudi strokovno pomoč in prilagojene rešitve za preprečevanju tveganj, izpolnjevanje strogih varnostnih zahtev, nadzorovanje kakovosti…

Bureau Veritas je od leta 1922 med vodilnimi kontrolnimi organizacijami na področju aeronavtike. Najprej smo sodelovali s francosko vlado, kasneje s civilnimi letalskimi družbami v Evropi in Afriki, danes pa nudimo pomoč številnim letalskim družbam po vsem svetu.

Nudimo široko paleto storitev certificiranja, pregledov, strokovnih mnenj in presoj, vključno z usposabljanjem in administrativno podporo. Vsem, ki so vključeni v aeronavtično dobavno verigo lahko pomagamo doseči stroge kakovostne in varnostne zahteve te panoge, zahvaljujoč novim storitvam, kot so revizije varnosti, ocenjevanje proizvodnih zmogljivosti idr. Bureau Veritas Certification je akreditiran z certificiranje aeronavtičnih organizacij po standardih industrijske varnosti, kot so AS/EN 9100, AS/EN 9110/9120 in JISQ 9100.