Image
Učilnica

FLEKSIBILNE OBLIKE USPOSABLJANJ 

Iz naše ponudbe različnih oblik usposabljanja si lahko izberete tisto, ki najbolje ustreza vašim individualnim potrebam. 

Image
Seznam razpisnih seminarjev

RAZPISNI SEMINARJI 

Izvajajo jih naši usposobljeni strokovni predavatelji. Usposabljanja potekajo v obliki predavanj, diskusij in praktičnih vaj. Udeležujejo se jih slušatelji iz različnih podjetij.

Redno razpisujemo termine razpisnih seminarjev s poudarkom na predstavitvi zahtev posameznih standardov, seminarje za notranje in vodilne presojevalce, ki so registrirani pri CQI-IRCA, seminarje in delavnice s poudarkom na učinkoviti izvedbi notranjih presoj ter ostale seminarje iz različnih področij (kakovost, okolje, avtomobilska inustrija, varnost živil, informacijska varnost, trajnostno poslovanje,...).

Image
webinar

SPLETNI SEMINARJI, KI POTEKAJO V ŽIVO 

Usposabljanja potekajo v živo, v spletni učilnici. Ponujajo popolnoma interaktivno in poglobljeno izkušnjo. Izvajajo jih naši usposobljeni strokovni predavatelji. Prednost takšnega usposabljanja je predvsem v prihranku časa, ki bi ga sicer porabili na poti na usposabljanje.

Usposabljanja potekajo v obliki predavanj, diskusij in praktičnih vaj. Udeležujejo se jih slušatelji iz različnih podjetij.

Image
spletni tečaj

E-TEČAJI

Dostopni 24 ur na dan, vse dni v letu. Namenjeni so vsem, ki želijo kadarkoli in od kjerkoli pridobiti uporabna znanja. Trenutno so vsi dostopni E- tečaji v angleškem jeziku.

Image
Seminarji za podjetja

SEMINARJI ZA ORGANIZACIJE/PODJETJA 

Usposabljanja iz naše ponudbe izvedemo po meri vaše organizacije na vaši lokaciji ali online.

Prednosti izvedbe za vašo organizacijo so:

  • prilagoditev vsebine vašim željam, potrebam in znanju udeležencev,
  • izvedba v želenem terminu in kraju,
  • obravnavanje konkretnih primerov iz prakse vaše organizacije,

Izbirate lahko med široko ponudbo izobraževanj, z veseljem pa glede na vaše potrebe pripravimo tudi novo vsebino.

Vaše povpraševanje lahko pošljete preko spodnjega obrazca ali nas pokličete na številko 01 4757 669.

S klikom na gumb "Pošlji" sprejemam pogoje uporabe Bureau Veritas in njegovih podružnic, obdelavo mojih osebnih podatkov ter njihov prenos v Slovenijo in po vsem svetu z namenom odgovora na mojo zahtevo, v skladu s politiko zasebnosti Bureau Veritas.
Da, strinjam se z obdelavo podatkov za namene pošiljanjanja elektronskih novic Bureau Veritas, obvestil o dogodkih, seminarjih, ki jih organizira Bureau Veritas ter informacij o storitvah podjetja Bureau Veritas.Za več informacij o zaupnosti in zasebnosti si oglejte našo spletno stran Politika zasebnosti'.