Naša zgodovina

 

dobavna veriga

1888

NAŠ IZVOR

Začetki podjetja Bureau Veritas segajo v zgodovinsko leto 1828, ko smo začeli kot neodvisni ocenjevalci preverjati sposobnosti ladij za plovbo. Že tedaj, v dobi revolucij, industrijske, tehnološke in kulturne, ki so si sledile druga za drugo, smo soustvarjali napredek in spremembe, kot jih je narekoval razvoj.

resnica

Today

USTANOVNA NAČELA OSTAJAJO ENAKA

Prehodili smo dolgo pot na številnih področjih in trgih, ki jih pokrivamo, naša ustanovna načela pa so še vedno jedro vsega, kar počnemo – "iskati resnico in jo povedati brez strahu in brez pristranosti".

pionir v avtomobilski industriji

1910

PIONIR V AVTOMOBILSKI INDUSTRIJI

Z uvedbo kontrole v avtomobilski industriji smo si ustvarili ugled pionirja v tej panogi.

Today

INOVATIVNOST V AVTOMOBILSKI INDUSTRIJI

Ostajamo zvesti tradiciji in v avtomobilsko panogo vnašamo novosti na področju kakovosti in varovanja informacij. Naša skupina je to panogo opremila s prvim V2X programom certificiranja, ki je gonilna sila pri projektu predstavitve avtonomnih avtomobilov.

zgodovina železnica

1920

KONTROLE

Z vključitvijo v moderno industrijsko revolucijo smo vzpodbujali napredek in razvoj železniške industrije s kontrolo opreme in metalnih delov železniškega prometa.

Kontrola z droni

Today

DRONI ZA NADZOR

Z razvojem procesa kontrole, droni omogočajo našim inženirjem in strokovnjakom, da nadzor izvajajo hitreje in varneje ter pri tem izboljšujejo upravljanje in vzdrževanje infrastrukture.

dobavna veriga

1990

DOBAVNA VERIGA

V globaliziranem svetu so naše storitve posvečene upravljanju dobavne verige z rešitvami za izboljšanje sledljivosti in ocenjevanje sistemov vodenja.

ŽIVILSKA INDUSTRIJA

Today

OPOLNOMOČENJE POTROŠNIKOV

Z uvedbo aplikacije Origin, potrošnikom po svetu omogočamo preverjanje sledljivosti izdelka od tovarne do njihovega doma ter s tem potrošniki dobijo celoten pregled nad procesom proizvodnje.

Energija

2015

ENERGIJA

Da bi se spoprijeli z izzivi povečanih potreb po energiji po vsem svetu, smo podprli gradnjo kopenske in morske infrastrukture za zagon svetovne ekonomije.

Trajnostni razvoj

Today

EKOLOŠKA PRIHODNOST

Eno izmed naših ključnih področji delovanja je trajnostni razvoj, pri čemer soustvarjamo prihodnost z manj onesnaženja.