Dan BV

News

Utrinki z Dneva Bureau Veritas 2024

Jun. 27 2024

Za nami je tradicionalno srečanje, ki smo ga tokrat obarvali malo drugače. Da bi zajeli širši krog izzivov, s katerimi se srečujete pri vsakodnevnem poslovanju, podprli vaše delovanje in zagotovili vaš dolgoročni razvoj, smo vsebine razširili na več področij našega delovanja.

Naše osnovno vodilo od ustanovitve družbe dalje je ustvariti okolje, kjer bodo vaši izdelki, storitve in sistemi poslovanja vredni zaupanja. Dan Bureau Veritas je priložnost za povezovanje, izmenjavo najboljših praks ter pridobivanje dragocenih vpogledov, ki vas podpirajo pri krepitvi ugleda vaše družbe.

Pester nabor govorcev je s svojimi znanji, izkušnjami in navdihujočimi zgodbami pripomogel prav k temu.

Začeli smo s prihodom in registracijo gostov ter jutranjim kramljanjem. Ob 9. uri smo pričeli s programom, ki ga je odlično vodila Anja Križnik Tomažin, za kar se ji tudi iskreno zahvaljujemo.

Najprej sta občinsto pozdravila bivši direktor družbe Tomaž Verbnik, ki je novo vlogo prvič javno predal novoimenovanemu Marku Korenu.

Sledila je najbolj paradižnikasta zgodba v Sloveniji. Naravi prijazno pridelavo in blagovno znamko Lušt nam je predstavila simpatična Izidora Dešnik iz oddelka za komunikacije v podjetju Paradajz d.o.o..

Nadaljevali smo s spretnim uravnoteženjem sodelovanja med generacijami pod naslovom Modrost, norost in nekaj vmes. Člani okrogle mize so bili Maja Brelih Lotrič iz podjetja LOTRIČ Metrology Ltd. in oče Marko Lotrič ter @Irena Lemut Čeh, Boštjan Čeh in Borut Ceh iz podjetja Labena Ventures.

Po odmoru smo nadaljevali z Inženirka leta Ljupka VrtevaJasna Hengović in Aida Kamisalic Latific, ki so med drugim z nami delile presenetljive osebne zgodbe.

Vsebinski del smo zaključili z navdihujočim Dan Podjed, ki je dodobra ogrel in nasmejal celo dvorano, hkrati pa nam pustil več iztočnih za globji razmislek o življenju s tehnologijo v prihodnje.

Za piko na i pa nas je v soul ritme popeljala še glasbena skupina Batista Cadillac. Ostalo nam je širjenje dobre volje in prijetna družba ob kulinaričnih užitkih.

OGLEJTE SI KRATEK VIDEO CELOTNEGA DOGAJANJA

Dan Bureau Veritas 2024

Celotno fotogalerijo najdete na spodnji povezavi:

📸 GALERIJA FOTOGRAFIJ DNEVA BUREAU VERITAS 2024

KAJ SO LETOS POVEDALI UDELEŽENCI DNEVA BUREAU VERITAS?

"Bravo ekipa za pozitiven dan in čudovit dogodek, odmik od vsakdanjosti vam je uspel popolnoma in mi dal elana, sploh pri razbijanju orehov :)." 

"Hvala za odlično organizirano srečanje. Vsega je bilo ravno prav. Še zlasti mi je bil všeč prispevek dr. Dana Podjeda, čeprav so bili tudi ostali izvrstni."

"Super dogodek, kar tako naprej!"

"Odlični gostje in organizacija."

"Super program kot vsako leto, le tako naprej. Ekstra pohvala za antropološko predavanje."

"Samo tako naprej. Sem bila prvič letos in vsekakor ponovim. Še več takih dogodkov in tematik!"

"Odlična priložnost tudi za spoznavanje novih ljudi iz različnih branž."

"Odlično."

Najlepša hvala vsem udeležencem. Ponosni smo, da se na našem dogodku že več kot 25 let družimo v tako velikem številu. Letos vas je bilo preko 200! Hvala za izkazano zaupanje in še naprej se bomo trudili graditi svet zaupanja. Za Vas.

Se vidimo na Dnevu Bureau Veritas 2025!