Dan Bureau Veritas 2024

Dan Bureau Veritas 2024

Jun. 11 2024

ZAVEZANI KREPITVI VAŠEGA UGLEDA

Naše tradicionalno srečanje bo letos obarvano nekoliko drugače. Da bi zajeli širši krog izzivov, s katerimi se srečujete pri vsakodnevnem poslovanju, podprli vaše delovanje in zagotovili vaš dolgoročni razvoj, smo vsebine razširili na več področij našega delovanja.

Za vas smo pripravili pester nabor govorcev, ki bodo z nami delili novosti in zahteve aktualnih področij, izmenjali izkušnje premagovanja izzivov in strategije sledenja poslovnim ciljem.

Naše osnovno vodilo od ustanovitve dalje je ustvariti okolje, kjer bodo vaši izdelki, storitve in sistemi poslovanja vredni zaupanja. Dan Bureau Veritas je priložnost za povezovanje, izmenjavo najboljših praks ter pridobivanje dragocenih vpogledov, ki vas bodo podprli pri krepitvi ugleda vaše družbe

PROGRAM 

8.30 – 9:00 PRIHOD IN REGISTRACIJA UDELEŽENCEV 
9:00 - 10:20 PRVI DEL
Uvodni pozdrav 

Tomaž Verbnik in Marko Koren, vodstvo Bureau Veritas d.o.o.

Vse za LUŠT-no prihodnost

Izidora Dešnik, oddelek za komunikacije, Paradajz d.o.o.

Kdo ne pozna najbolj paradižnikaste zgodbe v Sloveniji? Podjetje, ki je zaslovelo s svojim pridelkom, sedaj skrbi, da je ta na voljo v zrelo rdečih odtenkih celo leto. Kako jim to uspeva? Prisluhnite njegovi zgodbi in spoznajte, kako so z uporabo geotermalne energije, s sodelovanjem z opraševalci ter naravi prijazno pridelavo ustvarili blagovno znamko Lušt, ki je usmerjena v prihodnost in povezuje bogato tradicijo s svežimi inovacijami.

Modrost, norost in nekaj vmes

Maja Brelih Lotrič in Marko Lotrič, Lotrič d.o.o. & Irena Lemut Čeh, Boštjan Čeh in Borut Čeh, Labena d.o.o.

Preudarno razmišljanje, neustrašna odločnost in spretno uravnoteženje med generacijami. To so ključne lastnosti, ki se poudarjajo pri prenosu posla na mlajše. Ta prenos ne predstavlja le prehoda lastništva, temveč tudi prenos modrosti, izkušenj in vrednot. V tem kontekstu se odpre pomembna tema medgeneracijskega sodelovanja, ki vpliva na dinamiko in kontinuiteto podjetja. Razumevanje, kako zaposleni in poslovni partnerji sprejemajo nove vodje, ter kako se voditelji spopadajo z izzivi predaje poslov, je ključno za uspešen prenos in nadaljnji razvoj podjetja. Prenos posla iz roda v rod pa je tudi čustvena izkušnja. Za tiste, ki so svoje posle predali svojim zanamcem, je to lahko mešanica ponosa, skrbi in navdušenja. Občutek, ko vidijo, da posel, ki so ga zgradili, še naprej uspeva in cveti pod novim vodstvom, je neprecenljiv.  

10:20 – 10:50 ODMOR
10:50 - 13:00 DRUGI DEL
Inženirka leta naj bo

Ljupka Vrteva, Senior Solutions Development Petrol d.d. (inženirka leta 2023) / Jasna Hengović, Cosylab d.d. (inženirka leta 2020) / dr. Aida Kamišalić Latifić, državna sekretarka, pristojna za informacijsko družbo in razvoj digitalnih rešitev (inženirka leta 2019)

Prisluhnete krasnim ženskam, ki so strokovnjakinje na svojih področjih in izjemne inženirke. Z njihovimi zgodnjimi izkušnjami in prelomnimi dosežki bomo spoznali, kako njihova prisotnost in vloga prispevata k razvoju boljšega jutri. Z nami bodo delile svoje vizije o prihodnosti razvoja svojega poklica. Pokazale pa nam bodo tudi, kako graditi bolj enakopraven in inovativen svet, kjer se talent in znanje cenita ne glede na spol.

Na DAN z besedo

Dr. Dan Podjed

Kdo bi bolje opisal trenutno dogajanje na trgu kot energični antropolog, ki z vso strastjo sledi spremembam? Spremlja, kako ljudje tkejo zgodbe o uspehu, ohranjanju tradicije in medsebojnemu povezovanju. Skozi svoje znanje in razumevanje družbenih dinamik kaže v prihodnost, ki jo oblikujejo inovacije, medgeneracijsko povezovanje ter vključevanje. S svojim pronicljivim vpogledom nas bo antropolog popeljal skozi dinamično pokrajino sodobne družbe ter nas navdihnil, da sodelujemo pri ustvarjanju boljšega in bolj povezanega jutrišnjega sveta.  

GLASBENA SKUPINA: BATISTA CADILLAC
13:00– 14:00 DRUŽENJE OB KULINARIČNIH DIŠAVAH

Dogodek bo vodila Anja Križnik Tomažin.

PRIJAVA 

Želite rezervirati svoje mesto na Dnevu Bureau Veritas 2024?  

Izpolnite prijavnico na spodnji povezavi in se nam pridružite pod posebno ugodnimi pogoji, ki veljajo v času zgodnje prodaje vstopnic. 

KOTIZACIJA NA UDELEŽENCA

Cena kotizacije na udeleženca je 150 EUR (brez DDV). 

IZKORISTITE POSEBNO PONUDBO: 2 + 1 

Pri prijavi treh udeležencev iz iste organizacije, ima 3. kotizacijo brezplačno.

LOKACIJA IN DATUM 

KJE? Družili se bomo v idiličnem okolju Kongresnega centra Brdo pri Kranju

KDAJ? 11. junija 2024

Za dodatne informacije smo dosegljivi na e-pošti seminarji@bureauveritas.com ali na številki + 386 51 489 777.

Spoznajte nastopajoče

Image
Izidora Dešnik

IZIDORA DEŠNIK

Svojo Luštno zgodbo letos piše že 13. sezono. Znanje in izkušnje, ki jih je pridobila z delom med študijem v podjetju, so ji bila odlična iztočnica ob začetku dela v oddelku za komuniciranje. Na svoji karierni poti se je preizkusila v skoraj vseh oddelkih podjetja. Pravi, da je to odličen način, da spoznaš podjetje kot celoto, kajti tako lažje razumeš vse procese dela ter jih komuniciraš z javnostmi. Kot magistrica komunikologije je svoje strokovno znanje uspešno prenesla v prakso. Meni, da je ključ do uspeha dobro sodelovanje Luštne ekipe, ki vsak dan skupaj piše uspešno zgodbo. 
 

Image
Marko Lotrič

MARKO LOTRIČ

Ustanovitelj mednarodno uveljavljene skupine LOTRIČ Metrology je svojo samostojno poklicno pot pričel v začetku 90ih z odprtjem obrti za kalibracijo tehtnic, uteži in pipet. Po izvolitvi v Državni svet Republike Slovenije je vodenje predal naslednji generaciji. Aktiven je v gospodarskih združenjih kot predsednik OOZ Škofja Loka, poslanec Skupščine OZS, predsednik Združenja delodajalcev obrti in podjetnikov Slovenije in ustanovni član SBC. 

Image
Maja Brelih Lotrič

MAJA BRELIH LOTRIČ

V poslovanje skupine LOTRIČ Metrology je vključena od malih nog. Aktivna je bila na področju prodaje in vodenja projektov za ključne kupce ter notranjih projektih na področju trajnostnosti. Vodenje skupine je prevzela leta 2022. Močno verjame v nenehen napredek z učenjem, zato se še naprej razvija, izobražuje in aktivno deluje na področjih, kot so trajnostne strateške transformacije, oblikovanje strategij in novih poslovnih modelov. Je tudi podpredsednica in članica nadzornega sveta ACS ter članica upravnega odbora Regionalne zbornice Gorenjske.   
 

Image
Irena Lemut Čeh

IRENA LEMUT ČEH

Ustanoviteljica in lastnica skupine Labena, ki je zasebno podjetje ustanovila leta 1993 ter ga nato strateško razvijala uvajanjem novih tehnologij, izdelkov in storitev ter s širitvijo na nove trge. Poznana je kot izkušena poslovna ženska z izjemnimi komunikacijskimi sposobnostmi. V svoji uspešni poslovni karieri je slovela po premišljenosti in hitrem, a tehtnem odločanju, izjemnem spominu. Pod njenim vodstvom je Labena prejela številna priznanja za inovativnost in odličnost v poslovanju. Je tudi prejemnica več prestižnih nagrad za podjetništvo.

Image
Borut Čeh

BORUT ČEH

Soustanovitelj in trenutni izvršni direktor Labene, ki je vodenje skupine Labena je prevzel leta 2012. Z več kot 20 leti izkušenj v industriji je strokovnjak za uvajanje naprednih tehnologij v laboratorijska okolja. Pod njegovim vodstvom je Labena postala sinonim za inovacije in visoko kakovost ter svoja predstavništva odprla tudi v Srbiji in Črni Gori, kar je podjetju prineslo številna državna in mednarodna priznanja in nagrade. Predan vzpostavljanju dolgoročnih partnerstev s strankami in spodbujanju strokovnega razvoja svojih zaposlenih. 

Image
Boštjan Čeh

BOŠTJAN ČEH

Vodja poslovnega razvoja pri skupini Labena in spin-off projekta Labena Ventures se podjetju pridružuje iz tujine. Boštjan Čeh je magistriral iz farmacije in med kariero zaključil program Executive MBA na London Business School. S 15-letnimi mednarodnimi izkušnjami na področju poslovnega razvoja in strateškega upravljanja v vodilnih farmacevtskih podjetjih je ključna figura pri širitvi podjetja na nove trge in uvajanju inovativnih projektov. Pod njegovim vodstvom Labena Ventures podpira perspektivne start-upe in inovacije v biotehnologiji, farmaciji ter medicini. Poznan je po svoji viziji in sposobnosti prepoznavanja potenciala v novih tehnologijah.

Image
Ljupka Vrteva

LJUPKA VRTEVA

Prejemnica naziva inženirka leta 2023 je magistrica inženirka strojništva ter razvojna inženirka za področje ogrevanja, prezračevanja in hlajenja stavb ter vodja projekta sončne elektrarne v družbi Petrol. Nenehno išče nove izzive na področju energetike, predvsem pa si želi, da svoje znanje in izkušnje s terena predaja mladim generacijam. Z misijo, da vsi postanemo bolj ozaveščeni o učinkoviti rabi energije v stavbah.   

Image
Jasna Hengović

JASNA HENGOVIĆ

Prejemnica naziva inženirka leta 2020 je razvijalka programske opreme v podjetju Cosylab, kjer dela na najsodobnejših projektih. S sodelavci razvija in integrira programsko ter strojno opremo za najbolj zahtevne, natančne in napredne sisteme na svetu, kot so Iter, Esa, Cern, Alma itd. Najbolj ponosna je na razvoj programske opreme, ki omogoča bolnišnicam boljše zdravljenje raka, t. i. protonsko terapijo.  

Image
dr. Aida Kamišalić Latifić

Dr. AIDA KAMIŠALIĆ LATIFIĆ

Državna sekretarka, pristojna za informacijsko družbo in razvoj digitalnih rešitev, ter docentka za področje informatike na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v MB. Ima skoraj dvajset let izkušenj na področju raziskovalnega, pedagoškega in projektnega dela. Njena raziskovalna področja vključujejo podatkovne tehnologije, velepodatke, tehnologijo veriženja blokov in medicinsko informatiko. Je soavtorica številnih znanstvenih člankov, objavljenih v priznanih revijah ter je solastnica izuma s področja tehnologije veriženja blokov. Leta 2019 je bila izbrana za inženirko leta 2019. 

Image
Dan Podjed

Dr. DAN PODJED

Antropolog dr. Dan Podjed je višji znanstveni sodelavec v Inštitutu za slovensko narodopisje ZRC SAZU in izredni profesor na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani. Doslej je vodil več kot ducat raziskovalnih in razvojnih projektov ter sodeloval v številnih evropskih projektih. Izdal je dve odmevni knjigi Videni in Antropologija med štirimi stenami ter številne publikacije in strokovne članke. Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije je njegova dela dvakrat uvrstila med izjemne dosežke na področju znanosti.

Image
Anja Tomažin

ANJA KRIŽNIK TOMAŽIN 

Strokovnjakinja javnega in poslovnega nastopanja, trenerka komunikacijskih veščin, coach-inja ter SDI mojstrica. Njena življenjska strast je s polno mero energije ljudem pomagati odkriti in izkoristiti potenciale, ki se skrivajo v njih samih. Anjino široko znanje in bogate izkušnje na področju trenerstva in coachinga so rezultat 14 let dolge uspešne kariere televizijske voditeljice, 19 let dela trenerke, fasilitatorke in predavateljice ter strastne iskalke znanja o različnih načinih komuniciranja in metodah coachinga. Svoje znanje prenaša na posameznike in skupine pri izpopolnjevanju njihovega nastopa, komuniciranja ter osebne in poslovne rasti.