Webinar Vodenje inovacij

Brezplačni webinar: Vodenje inovacij - gonilo razvoja in naložba za zmage v prihodnosti

Mar. 30 2021

Peter Drucker, oče sodobnega menedžmenta, je nekoč rekel, da ima podjetje samo dve funkciji - trženje in inoviranje. V Bureau Veritas Slovenija pa dodajamo, da so inovacije gonilo razvoja in naložba za zmage v prihodnosti.

Najbolj inovativne organizacije vedo, kako razviti in na trg uvesti odlične inovacije, znajo pa tudi vzpostaviti sistem vodenja inovacij, ki omogoča, da je inovacija v njihovi organizaciji hitra, ponovljiva in prilagodljiva spreminjajočim se potrebam. Spodbujanje inovativnosti ni samo sebi namen, temveč je ciljno usmerjeno v spremembe in rast.

To ni preprosto. Vsak sistem vodenja inovacij mora biti prilagojen organizaciji, ker ima vsaka organizacija svoje posebnosti. Zahteva kombinacijo znanja in praktičnih izkušenj in mora povsem ustrezati kulturi in zrelosti vaše organizacije. Kako se sistematično lotiti razvoja inovacij v vaši organizaciji?

Vabimo vas, da se nam v torek, 30. marca 2021 ob 13.00 pridružite na brezplačnem webinarju, kjer bomo razkrili:

• Kako uspešni smo v Sloveniji na področju inovacij?
  • Kako so se po izbruhu pandemije COVID-19 odzvale različne organizacije?
  • Potencialne koristi, ki jih prinaša uvajanje sistema vodenja inovacij.
  • Kakšna so načela vodenja inovativnosti?
  • Zakaj sta kakovost in inovativnost medsebojno povezani in vzajemno koristni?

O predavatelju:

Webinar bo vodil g. Andrej Trebar. Po izobrazbi je magister elektrotehnike. Dodiplomski študij je zaključil na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani. Njegova poglavitna dejavnost je svetovanje pri razvoju, uvajanju in certificiranju sistemov vodenja kakovosti. Za Bureau Veritas izvaja usposabljanja o sistemih vodenja kakovosti. Je avtor knjige Kreativno snovanje novih proizvodov in storitev, ki jo je izdalo Slovensko združenje za kakovost in odličnost in aplikacije TRIZ crossover QMS.

SPOŠTOVANI,

VSA PROSTA MESTA ZA DOGODEK SO ŽAL ZASEDENA. kMALU BO NA VOLJO POSNETEK WEBINARJA. izpolnite spodnji obrazec in posnetek vam bomo, ko bo na voljo, poslali na e-pošto.