Ali trpite zaradi glavobola in drugih bolečin?

Brezplačni webinar:

Ali trpite zaradi glavobola in drugih bolečin?

Apr. 7 2021

Bureau Veritas je družbeno odgovorna organizacija, ki želi svojim partnerjem in njihovim zaposlenim ponuditi koristne nasvete, ki izboljšajo naše počutje, skrbijo za zdravje ter posledično kakovost življenja.V času epidemije se marsikdo srečuje z visokimi obremenitvami zaradi nastale situacije, katerih posledica pa so lahko tudi bolečine v različnih delih telesa. Tokrat smo moči združili s Centrom za zdravljenje glavobola in terapijo bolečine, da bi za vas pripravili koristne nasvete za izboljšanje počutja. Vabimo vas, da se nam pridružite na brezplačnem dogodku, v sredo 7. 4. 2021 ob 17.00, povabite pa tudi svoje sodelavce, prijatelje, sorodnike in družinske člane. 

V sklopu delavnice bomo:

  • osvetlili vzroke, pojavne oblike in zdravljenje glavobola ter akutnih in kroničnih bolečin v drugih delih telesa,
  • dobili bomo napotila kaj lahko storimo sami, kdaj je smiselno poseči po zdravilih,
  • kdaj jih s pomočjo ultrazvočnega ali rentgenskega aparata vnesemo na točno določeno mesto v telesu,
  • kdaj nam pomaga fizioterapevt,
  • kdaj je smiselna pomoč psihologa.

O predavateljih:

Mag. Anita Resman, dr. med.

specialistka nevrologije

Center za zdravljenje glavobola in terapijo bolečine 

Mag. Anita Resman, dr. med, specialistka nevrologije se ukvarja z možgansko-žilnimi boleznimi, nevrosonologijo in glavoboli. Iz omenjenih področij se redno izobražuje in aktivno udeležuje domačih in tujih strokovnih srečanj. Kot vodja ambulantne dejavnosti Kliničnega oddelka za vaskularno nevrologijo in intenzivno terapijo na Nevrološki kliniki Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani večino energije usmerja prav v klinično delo z bolniki.                                                                                                                                     

 

Ana Jurečič, dr. med.

specialistka anesteziologije, reanimatologije in perioperativne intenzivne medicine

Center za zdravljenje glavobola in terapijo bolečine

Ana Jurečič, dr. med., specialistka anesteziologije, reanimatologije in perioperativne intenzivne medicine ima poglobljeno znanje z zdravljenjem bolečine. Ta znanja je pridobila tudi pri EFIC - evropskemu združenju za zdravljenje bolečin. Pri svojem delu uporablja sodobne tehnike in multimodalni pristop k zdravljenju akutne in kronične bolečine, ter razširjenih bolečinskih sindromih. Prav tako za zdravljenje bolečih in drugih težav kot pomembno komplementarno metodo uporablja akupunkturo.                                                         

mateja kocman

Mateja Kocman je nadzorni inženir in strokovnjak s področja varnosti in zdravja pri delu ter varstva pred požarom. Izvaja izobraževanja zaposlenih za varno in zdravo delo, periodične preglede delovne opreme ter svetovanja organizacijam za celostno ureditev področja VZD in VPP.

PRIJAVA na brezplačen dogodek v sredo, 7. 4. 2021 ob 17.00