KONTROLA PARKETA IN LESENIH KONSTRUKCIJ

KONTROLA PARKETA IN LESENIH KONSTRUKCIJ

Bureau Veritas ima bogate izkušnje s kontrolami parketa in stavbnega lesa. Ocenjujemo kakovost parketa in konstrukcijskega lesa v skladu z evropskimi standardi. Izdajamo strokovna mnenja o kakovosti izdelave in vgradnje lesa (sodni izvedenec Ignacij Kregar). Na tem področju delujemo že 30 let, med našimi referenčnimi projekti so: Nordijski center Planica, stanovanjska soseska Brdo v Ljubljani in mnogi privatni investitorji.

Storitev nudimo tako poslovnim kot fizičnim uporabnikom.

Svetujemo proizvajalcem parketa in stavbnega oziroma žaganega lesa, ki se uporablja v gradbeništvu pri označevanju proizvodov s CE oznako.

Kontrola parketa

Primer kontrole parketa

Primer kontrole stavbnega lesa:

Primer kontrole stavbnega lesa, Planica:

Žagan les in hlodovina

Bureau Veritas ima bogate izkušnje s kontrolami žaganega lesa in hlodovine. Na žaganem lesu in hlodovini izvajamo kontrolo dimenzij in vlažnosti ter ugotavljamo skladnost z veljavnimi EN standardi. Za opravljeno kontrolo izdamo ustrezno poročilo ali certifikat.

žagan les in hlodovina

Žagan les in hlodovina

Palete Epal

Izvajamo tudi periodične preglede o kakovosti izdelave lesenih izmenljivih euro-palet, ki se proizvajajo pod blagovno znamko EPAL®.  55 let je standardizirana euro paleta v evropski industriji pričujoč nosilec tovora. Evropsko paletno združenje European Pallet Association e.V. (EPAL) je bilo ustanovljeno leta 1991 kot krovno združenje licenciranih proizvajalcev in popravljalcev standardnih lesenih ravnih EPAL/EUR-palet in jeklenih EPAL/EUR- boks palet. EPAL je po vsem svetu odgovoren za nespremenjeno in stalno kakovost EPAL-nosilcev tovora in pri tem stavi na neodvisno zunanjo kontrolo kakovosti.

Kontaktirajte nas

NACE KREGAR
VODJA ODDELKA LES
01 475 76 33

SABINA ŽNIDARŠIČ
VODJA PRODAJE TEHNIKA
01 475 76 49