KONTROLA PARKETA IN LESENIH KONSTRUKCIJ

KONTROLA PARKETA IN LESENIH KONSTRUKCIJ

Bureau Veritas ima bogate izkušnje s kontrolami parketa in stavbnega lesa. Ocenjujemo kakovost parketa in konstrukcijskega lesa v skladu z evropskimi standardi. Izdajamo strokovna mnenja o kakovosti izdelave in vgradnje lesa (sodni izvedenec Ignacij Kregar). Na tem področju delujemo že 30 let, med našimi referenčnimi projekti so: Nordijski center Planica, stanovanjska soseska Brdo v Ljubljani in mnogi privatni investitorji.

Storitev nudimo tako poslovnim kot fizičnim uporabnikom.

Svetujemo proizvajalcem parketa in stavbnega oziroma žaganega lesa, ki se uporablja v gradbeništvu pri označevanju proizvodov s CE oznako.

Kontrola parketa

Primer kontrole parketa

Primer kontrole stavbnega lesa:

Primer kontrole stavbnega lesa, Planica:

Žagan les in hlodovina

Bureau Veritas ima bogate izkušnje s kontrolami žaganega lesa in hlodovine. Na žaganem lesu in hlodovini izvajamo kontrolo dimenzij in vlažnosti ter ugotavljamo skladnost z veljavnimi EN standardi. Za opravljeno kontrolo izdamo ustrezno poročilo ali certifikat.

žagan les in hlodovina

Žagan les in hlodovina

Palete Epal

Izvajamo tudi periodične preglede o kakovosti izdelave lesenih izmenljivih euro-palet, ki se proizvajajo pod blagovno znamko EPAL®.  55 let je standardizirana euro paleta v evropski industriji pričujoč nosilec tovora. Evropsko paletno združenje European Pallet Association e.V. (EPAL) je bilo ustanovljeno leta 1991 kot krovno združenje licenciranih proizvajalcev in popravljalcev standardnih lesenih ravnih EPAL/EUR-palet in jeklenih EPAL/EUR- boks palet. EPAL je po vsem svetu odgovoren za nespremenjeno in stalno kakovost EPAL-nosilcev tovora in pri tem stavi na neodvisno zunanjo kontrolo kakovosti.

Kontaktirajte nas

NACE KREGAR
VODJA ODDELKA LES
01 4757 633