FSSC 22000

FSSC 22000

Poslovni izziv

Sistem vodenja varnosti živil ISO 22000, ki ga je izdala mednarodna organizacija za standardizacijo, ni bil prepoznan in potrjen kot zadovoljiv sistem za zagotavljanje varnih živil s strani združenja GFSI (Global Food Safety Iniciative). Opis zahtev za prerekvizitne programe v standardu ISO 22000 je namreč ocenjen kot premalo zahteven, saj prepoznavanje in obvladovanje prerekvizitnih programov v celoti prepušča organizaciji, ki se želi certificirati. V odgovor na to je nastal standard FSSC, katerega lastnik je mednarodno združenje „Food Safety System Certification (FSSC)“ – organizacija za vzpostavitev sistema certificiranja varnih živil.

Rešitev

Standard FSSC 22000 omogoča vaši organizaciji celovit nadzor nad sistemom vodenja kakovosti in varnosti izdelkov, prav tako pa podrobno predpisuje tudi zahteve za izvajanje prerekvizitnih programov. Tako so izpolnjeni pogoji, da je varnost živil zagotovljena na najvišji ravni.

Zahteve za prerekvizitne programe so razdeljene po različnih področjih oz. dejavnostih (proizvodnja živil / catering / proizvodnja materialov v stiku z živili / in t.d.)

Če želite objektivno dokazilo, da vaše podjetje zagotavlja varne in kakovostne izdelke, lahko skozi presoje po FSSC 22000, ki jih naši strokovnjaki izvajajo v slovenskem jeziku, pridobite certifikat, ki pritrjuje, da dosegate pričakovano raven varnosti in kakovosti živil.

FSSC 22000 je shema, ki jo priznava GFSI (Global Food Safety Iniciative), tako kot tudi IFS in BRC GS.

Zakaj izbrati Bureau Veritas Certification?

  • STROKOVNO ZNANJE O PREHRANI

    Bureau Veritas Certification lahko pomaga vsakemu udeležencu v živilski verigi, da izpolnjuje najvišje standarde kakovosti in varnosti živil.

  • PRIZNANJE

    Bureau Veritas Certificiranje je akreditiran po vsem svetu za standarde sistemov vodenja varnosti živil.

  • MREŽA

    Delujemo v več kot 100 državah. Globalna prisotnost pomeni, da lahko naše stranke dobijo dvojno prednost - mednarodno strokovno znanje skupaj s poglobljenim poznavanjem lokalnih razmer (jezik, kultura, zakoni, običaji itd.), kar zagotavlja visoko kakovostno presojo.

  • OZNAKA GLOBALNE PREPOZNAVNOSTI

    Certifikat Bureau Veritas je globalno priznan simbol stalne zavezanosti vaše organizacije odličnosti, trajnosti in zanesljivosti.

KONTAKTIRAJTE NAS

BOJANA KLANČAR
PRODAJA CERTIFICIRANJA SISTEMOV VODENJA
01 475 76 74