Dan Bureau Veritas 2024

Dan Bureau Veritas 2024  IZKORISTITE EARLY BIRD PRIJAVO

Jun. 11 2024

ZAVEZANI KREPITVI VAŠEGA UGLEDA

Rezervirajte datum na koledarju in se nam pridružite na tradicionalnem srečanju, ki bo letos obarvano nekoliko drugače. Da bi zajeli širši krog izzivov, s katerimi se srečujete pri vsakodnevnem poslovanju, podprli vaše delovanje in zagotovili vaš dolgoročni razvoj, smo vsebine letos razširili na več področij našega delovanja.

Za vas smo pripravili pester nabor govorcev, ki bodo z nami delili novosti in zahteve aktualnih področij, izmenjali izkušnje premagovanja izzivov in strategije sledenja poslovnim ciljem.

Naše osnovno vodilo od ustanovitve dalje je ustvariti okolje, kjer bodo vaši izdelki, storitve in sistemi poslovanja vredni zaupanja. Dan Bureau Veritas je priložnost za povezovanje, izmenjavo najboljših praks ter pridobivanje dragocenih vpogledov, ki vas bodo podprli pri krepitvi ugleda vaše družbe

8.30 – 9:00 PRIHOD IN REGISTRACIJA UDELEŽENCEV
9:00 - 10:35 PRVI DEL
Uvodni pozdrav

Tomaž Verbnik in Marko Koren, vodstvo Bureau Veritas d.o.o.

Vse za LUŠT-no prihodnost

Izidora Dešnik, oddelek za komunikacije, Paradajz d.o.o.

Kdo ne pozna najbolj paradižnikaste zgodbe v Sloveniji? Podjetje, ki je zaslovelo s svojim pridelkom, sedaj skrbi, da je ta na voljo v zrelo rdečih odtenkih celo leto. Kako jim to uspeva? Prisluhnite njegovi zgodbi in spoznajte, kako so z uporabo geotermalne energije, s sodelovanjem z opraševalci ter naravi prijazno pridelavo ustvarili blagovno znamko Lušt, ki je usmerjena v prihodnost in povezuje bogato tradicijo s svežimi inovacijami.

Modrost, norost in nekaj vmes

Maja Brelih Lotrič in Marko Lotrič, Lotrič d.o.o. & Irena Lemut Čeh, Boštjan Čeh in Borut Čeh, Labena d.o.o.

Preudarno razmišljanje, neustrašna odločnost in spretno uravnoteženje med generacijami. To so ključne lastnosti, ki se poudarjajo pri prenosu posla na mlajše. Ta prenos ne predstavlja le prehoda lastništva, temveč tudi prenos modrosti, izkušenj in vrednot. V tem kontekstu se odpre pomembna tema medgeneracijskega sodelovanja, ki vpliva na dinamiko in kontinuiteto podjetja. Razumevanje, kako zaposleni in poslovni partnerji sprejemajo nove vodje, ter kako se voditelji spopadajo z izzivi predaje poslov, je ključno za uspešen prenos in nadaljnji razvoj podjetja. Prenos posla iz roda v rod pa je tudi čustvena izkušnja. Za tiste, ki so svoje posle predali svojim zanamcem, je to lahko mešanica ponosa, skrbi in navdušenja. Občutek, ko vidijo, da posel, ki so ga zgradili, še naprej uspeva in cveti pod novim vodstvom, je neprecenljiv.

SISTEM Upravljanja skladnosti POSLOVANJA

Dr. Sani Marko Bašič, vodilni presojevalec, Bureau Veritas, d.o.o.

Organizacije različnih velikosti, tako javne kot zasebne, nepridobitne kot pridobitne, se pri svojem poslovanju skoraj vsakodnevno srečujejo z zahtevami, ki izhajajo iz zakonodaje, pogodbenih razmerij, upravnih odločb, internih aktov, standardov in drugih normativnih aktov. Kot orodje za sistematično obvladovanje in upravljanje skladnosti z zakonodajnimi in drugimi zahtevami je mednarodna organizacija za standardizacijo ISO izdala standard ISO 37301 - Sistem upravljanja skladnosti poslovanja, po katerem se organizacije lahko certificirajo. V predavanju predavatelj na kratko predstavi sistem in poda iztočnice za razmislek organizacijam, kako bi ta sistem uporabile z namenom izboljšanja poslovanja.

10:35 – 11:00 ODMOR
11:00 - 12:40 DRUGI DEL
Inženirka leta naj bo

Ljupka Vrteva, Senior Solutions Development Petrol d.d. (inženirka leta 2023) / Jasna Hengović, Cosylab d.d. (inženirka leta 2020) / dr. Aida Kamišalić Latifić, državna sekretarka, pristojna za informacijsko družbo in razvoj digitalnih rešitev (inženirka leta 2019)

Prisluhnete krasnim ženskam, ki so strokovnjakinje na svojih področjih in izjemne inženirke. Z njihovimi zgodnjimi izkušnjami in prelomnimi dosežki bomo spoznali, kako njihova prisotnost in vloga prispevata k razvoju boljšega jutri. Z nami bodo delile svoje vizije o prihodnosti razvoja svojega poklica. Pokazale pa nam bodo tudi, kako graditi bolj enakopraven in inovativen svet, kjer se talent in znanje cenita ne glede na spol.

Na DAN z besedo

Dr. Dan Podjed

Kdo bi bolje opisal trenutno dogajanje na trgu kot energični antropolog, ki z vso strastjo sledi spremembam? Spremlja, kako ljudje tkejo zgodbe o uspehu, ohranjanju tradicije in medsebojnemu povezovanju. Skozi svoje znanje in razumevanje družbenih dinamik kaže v prihodnost, ki jo oblikujejo inovacije, medgeneracijsko povezovanje ter vključevanje. S svojim pronicljivim vpogledom nas bo antropolog popeljal skozi dinamično pokrajino sodobne družbe ter nas navdihnil, da sodelujemo pri ustvarjanju boljšega in bolj povezanega jutrišnjega sveta.

12:40– 14:00 ZAKLJUČEK
GLASBENA SKUPINA: PRESENEČENJE
DRUŽENJE OB KULINARIČNIH DIŠAVAH

Dogodek bo vodila Anja Križnik Tomažin.

PRIJAVA

Želite rezervirati svoje mesto na Dnevu Bureau Veritas 2024?

Izpolnite prijavnico na spodnji povezavi in se nam pridružite pod posebno ugodnimi pogoji, ki veljajo v času zgodnje prodaje vstopnic.

Ob prijavi do 30. aprila 2024 si lahko svojo vstopnico zagotovite za le 100 EUR (+DDV) na udeleženca.

KOTIZACIJA NA UDELEŽENCA

Po 30. aprilu bo redna cena kotizacije na udeleženca 150 EUR (brez DDV).

LOKACIJA IN DATUM

KJE? Družili se bomo v idiličnem okolju Kongresnega centra Brdo pri Kranju

KDAJ? 11. junija 2024

Za dodatne informacije smo dosegljivi na e-pošti seminarji@bureauveritas.com ali na številki + 386 51 489 777.