POLITIKA O ZASEBNOSTI

Osebni podatki

Zasebnost uporabnikov spletne strani je za nas ključnega pomena. Vsi podatki, ki jih pridobimo od vas preko spletne strani, bodo uporabljeni z namenom, da vam posredujemo informacije o proizvodih in storitvah, za katere ste izrazili zanimanje. Če boste izrazili soglasje, vas bomo kasneje obveščali tudi o drugih novostih: proizvodih, storitvah in dogodkih s področja kakovosti poslovanja. 

Zbiranje, obdelava in uporaba osebnih podatkov

Če ob obisku spletnih strani vsebino le prebirate ali prenašate objavljene dokumente, ne da bi nam posredovali kakršnekoli osebne podatke, se določene informacije o vašem obisku samodejno zberejo in shranijo, vendar te informacije ne vsebujejo vaših osebnih podatkov in vas z njimi ne moremo identificirati.

Spletna stran Bureau Veritas samodejno beleži nekatere splošne informacije obiskovalcev spletnih strani, na podlagi katerih pripravimo statistične povzetke. S statističnimi povzetki želimo naše spletne strani približati uporabnikom, npr. z oceno najbolj in najmanj zanimivih vsebin uporabnikom, ti podatki pa služijo tudi za druge namene, kot je določanje tehnične zasnove strani in identificiranje sistemske učinkovitosti ali problematičnih področij.

Vrste informacij, ki jih samodejno zbiramo ob vašem obisku:
• Internetna domena in internetni protokol (IP), s katerega dostopate do naše spletne strani.
• Tip internetnega brskalnika in operacijskega sistema, ki ga uporabljate za dostop do naše spletne strani.
• Datum in ura obiska spletne strani.
• Strani, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.
• Naslov strani, iz katere ste se povezali na našo stran.
• Iskalni kriterij, ki ste ga uporabili pri povezavi na našo spletno stran preko spletnega iskalnika.

Vaše osebne podatke zbiramo, z njimi upravljamo in jih obdelujemo le za zakonsko določene namene in na podlagi vašega izrecnega soglasja.

Osebni podatki, ki jih potrebujemo zaradi zakonsko (ali pogodbeno) določenih namenov, so na primer podatki na podlagi posredovanega povpraševanja.

Osebni podatki, ki jih potrebujemo za druge namene, za katere je potrebno soglasje posameznika, so na primer:

• elektronski naslov ob prijavi na elektronske novice;
• IP-naslov odobritve uporabe piškotkov, več o tem na na http://www.bureauveritas.si/footer/cookies;
• podatki o prijavi na prosta delovna mesta.

Podatki, zbrani s soglasjem, so namenjeni predvsem komunikaciji s posamezniki z namenom obveščanja o novostih na področju kakovosti  poslovanja in drugih aktivnostih organizacije Bureau Veritas. 

Zavezujemo se, da pridobljenih osebnih podatkov nikakor ne bomo posredovali tretji osebi brez vaše predhodne privolitve.

Hramba podatkov 

Bureau Veritas vse podatke hrani in obdeluje skladno z zahtevami uredbe GDPR.

Osebni podatki, ki jih pridobimo na podlagi vašega soglasja, so shranjeni v elektronski ali fizični zbirki osebnih podatkov (odvisno od oblike pridobljenega osebnega podatka). Zbirke so ustrezno zavarovane, dostop do njih imajo le pooblaščene osebe.

Osebni podatki, ki nam jih posredujete digitalno  preko spletnega obrazca, se shranjujejo na strežnikih znotraj naše organizacije. 

Zbrane osebne podatke, ki spadajo pod uredbo GDPR, hranimo še do 30 dni od trenutka, ko nam sporočite, da ne soglašate več s hranjenjem in obdelavo osebnih podatkov. 

Če bi želeli zbrane osebne podatke obdelovati za drug namen, kot so bili prvotno zbrani, bomo posamezniku pred nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili vse potrebne informacije in v tem primeru prosili za novo soglasje. 

Vse osebne podatke bomo hranili v tajnosti. 

Uporaba osebnih podatkov 

V Bureau Veritas zbiramo in obdelujemo le tiste osebne podatke, ki jih potrebujemo za izvajanje storitev ali ki jih določa zakon oz. sklenjena pogodba, ter tiste, za katere ste dali izrecno soglasje. Taki osebni podatki so npr.: ime in priimek, funkcija v organizaciji, telefonska številka in elektronski naslov.

Vaše podatke za namene obveščanja po elektronski pošti uporabimo šele po vašem predhodnem soglasju ali na podlagi zakonitega interesa. Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo: naslov elektronske pošte (obvezno) in ime in priimek (opcijsko).

Namen obveščanja po elektronski pošti:

• obveščanje o razpisnih seminarjih,
• obveščanje o ugodnih ponudbah naših storitev,
• obveščanje o drugih novostih s področja kakovosti poslovanja s pomočjo rednih elektronskih novic (izdaja novih standardov, spremembe na področju zakonodaje ipd.),
• obveščanje o drugih aktualnih dogodkih (informativni webinarji, delavnice, konference ipd.).

Povratne informacije so potrebne in v veliko pomoč pri zagotavljanju kakovostnih storitev. Ker si občasno in ob stikih z uporabniki želimo pridobiti relevantne informacije o zadovoljstvu s storitvijo, po njeni izvedbi pošljemo vabilo k izpolnitvi vprašalnika oz. k podaji povratnih informacij. Izpolnjevanje vprašalnikov je prostovoljno in zanj ni treba pridobiti soglasja uporabnika. 

Preklic soglasja

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko prekličete kadarkoli. Prekličete lahko pravico za posamezni namen ali za vse namene obdelave osebnih podatkov, s katerimi ste soglašali. 

Dano soglasje lahko prekličete:
• s klikom na povezavo na »ODJAVA«, ki je na koncu vsakega elektronskega sporočila, ki ga prejmete od nas; 
• z odgovorom na elektronsko sporočilo;
• z elektronskim sporočilom na info@si.bureauveritas.com, zadeva: Odjava. 

Če boste preklicali soglasje za zbiranje ali obdelavo osebnih podatkov, bodo vsi zbrani osebni podatki, na katere se bo nanašala zahteva za izbris, izbrisani ali izvzeti iz samodejne obdelave.

Preklic soglasja za obdelavo osebnih podatkov ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov v zvezi z vami do vašega preklica ter uporabo teh osebnih podatkov za zakonsko določene namene.

Pravice posameznika

Vsak posameznik, prejemnik sporočila, lahko za svoje podatke zahteva:

• popravek kateregakoli podatka,
• izbris (»pravica do pozabe«),
• prenosljivost podatkov,
• dostop do podatkov,
• omejitev obdelave,
• ugovor.

Zahteve za informiranje, izbris in popravek lahko pošljete na naslov info@si.bureauveritas.com.

Varstvo podatkov

Za zaščito vaših osebnih podatkov smo sprejeli ustrezne ukrepe. Naše metode in varnostne ukrepe redno prilagajamo najnovejšim standardom in sodobnim tehnologijam. 

Če bi bilo varstvo vaših osebnih podatkov ogroženo in če bi bila ob tem izkazana verjetnost, da bi taka ogroženost varstva osebnih podatkov lahko povzročila veliko tveganje za vaše pravice in svoboščine, vas bomo o tem nemudoma obvestili.

Če bi bilo varstvo vaših osebnih podatkov ogroženo, bomo brez nepotrebnega odlašanja, najpozneje pa v 72 urah po seznanitvi z ogroženostjo varstva vaših osebnih podatkov o njej obvestili pristojni organ.

Obvestila o spremembah 

V primeru spremembe politike zasebnosti, bodo spremembe objavljene na naši spletni strani, tako da boste  vedno obveščeni, katere informacije zbiramo, kako jih uporabimo in v katerih okoliščinah jih razkrijemo. Če se odločimo, da bomo osebne podatke uporabljali na drugačen način od opisanega v času, ko so bili podatki zbrani, vas bomo obvestiti preko e-pošte. Informacije bomo uporabljali v skladu z določili politike zasebnosti, pod katero so bili podatki zbrani.

Pravica do pritožbe

Če menite, da smo vam kakorkoli kršili pravice z naslova varstva osebnih podatkov, lahko podate zahtevek za pojasnilo organizaciji Bureau Veritas, Linhartova 49a, 1000 Ljubljana ali nadzornemu organu – Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, www.ip-rs.si.
 
Zavezujemo se, da bomo vse zbrane podatke obdelovali zgolj v okviru naštetih namenov upravljanja oz. obdelave osebnih podatkov ter v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, drugo zadevno področno zakonodajo in skladno z Uredbo (EU) 2016/679 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov (GDPR).

Potrudili se bomo storiti vse, kar je v naši moči, da vam pomagamo pri uveljavljanju vaših pravic. 

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na:

Bureau Veritas, d.o.o.
Linhartova cesta 49a, 1000 Ljubljana, Slovenia

T: 01 4757 600
E: info@si.bureauveritas.com 
www.bureauveritas.si
  • ALGERIJA
  • ANGOLA
  • ARGENTINA
  • Armenia
  • AVSTRALIJA
  • AVSTRIJA
  • AZERBAJŽAN
  • BAHAMI
  • BAHRAJN
  • BANGLADEŠ
  • BARBADOS
  • BELORUSIJA
  • BELGIJA
  • BENIN
  • BERMUDA
  • BOLIVIJA
  • BOSNIA AND HERZEGOVINA
  • BOCVANA
  • BRAZILIJA
  • BRUNEI
  • BOLGARIJA
  • BURKINA-FASO
  • BURUNDI
  • KAMBODŽA
  • KAMERUN
  • KANADA
  • ZELENORTSKI OTOKI
  • SREDNJEAFRIŠKA REPUBLIKA
  • ČAD
  • ČILE
  • KITAJSKA
  • KOLUMBIJA
  • KONGO
  • DEMOKRATIČNA REPUBLIKA KONGO
  • KOSTARIKA
  • SLONOKOŠČENA OBALA
  • HRVAŠKA
  • KUBA
  • CURACAO
  • ČEŠKA REPUBLIKA
  • DANSKA
  • DŽIBUTI
  • DOMINIKANSKA REPUBLIKA
  • EKVADOR
  • EGIPT
  • SALVADOR
  • EKVATORIALNA GVINEJA
  • ERITREJA
  • ESTONIJA
  • ETIOPIJA
  • FIDŽI
  • FINSKA
  • FRANCIJA
  • FRANCOSKA INDOKINA
  • GABON
  • GRUZIJA
  • NEMČIJA
  • GANA
  • GIBRALTAR
  • GRČIJA
  • GRENLANDIJA
  • GVATEMALA
  • GVINEJA
  • GVINEJA BISSAU
  • HONDURAS
  • MADŽARSKA
  • ISLANDIJA
  • INDIJA
  • INDONEZIJA
  • IRAN
  • IRAK
  • IZRAEL
  • ITALIJA
  • JAPONSKA
  • JORDAN
  • KAZAHSTAN
  • KENIJA
  • JUŽNA KOREJA
  • KUVAJT
  • LATVIJA
  • LIBANON
  • LIBERIJA
  • LIBIJA
  • LITVA
  • LUKSEMBURG
  • MADAGASKAR
  • MALAVI
  • MALEZIJA
  • MALI
  • MALTA
  • MAVRETANIJA
  • MEHIKA
  • ČRNA GORA
  • MAROKO
  • MOZAMBIK
  • Myanmar
  • NAMIBIJA
  • NIZOZEMSKA
  • NIZOZEMSKI ANTILI
  • NOVA ZELANDIJA
  • NIKARAGVA
  • NIGER
  • NIGERIJA
  • NORVEŠKA
  • OMAN
  • PAKISTAN
  • PANAMA
  • PARAGVAJ
  • PERU
  • FILIPINI
  • POLJSKA
  • PORTUGALSKA
  • PORTORIKO
  • KATAR
  • ROMUNIJA
  • RUSIJA
  • RUANDA
  • SAINT PIERRE IN MIQUELON
  • SAVDSKA ARABIJA
  • SENEGAL
  • SRBIJA
  • SEJŠELI
  • SIERRA LEONE
  • SINGAPUR
  • SLOVAŠKA
  • SLOVENIJA
  • SOMALIJA
  • JUŽNA AFRIKA
  • ŠPANIJA
  • ŠRILANKA
  • SURINAM
  • ŠVEDSKA
  • ŠVICA
  • SIRIJA
  • TAJVAN
  • TANZANIJA
  • TAJSKA
  • TOGO
  • TRINIDAD IN TOBAGO
  • TUNIZIJA
  • TURČIJA
  • TURKMENISTAN
  • UGANDA
  • UKRAJINA
  • ZDRUŽENI ARABSKI EMIRATI
  • ZDRUŽENO KRALJESTVO
  • ZDRUŽENE DRŽAVE AMERIKE
  • URUGVAJ
  • UZBEKISTAN
  • VENEZUELA
  • VIETNAM
  • JEMEN
  • ZAMBIJA
  • ZIMBABVE
  • Druge strani
  • AFRIKA
  • KORPORATIVNA SPLETNA STRAN
  • BLIŽNJI VZHOD
  • JUGOVZHODNA AZIJA
Vaša panoga

Vaše premoženje

Naše storitve