V trace cover

News

Bureau Veritas in Optel lansirala celovito rešitev V-TRACE za sledljivost cepiv proti COVID-19

Jan. 8 2021

Organizaciji Bureau Veritas in OPTEL, vodilni ponudnik farmacevtskih platform sledljivosti dobavne verige,  sta združili moči pri reševanju kritičnega vprašanja zanesljivosti in sledljivosti v dobavnih verigah cepiv COVID-19.

Zanesljivost in skladnost dobavne verige cepiv proti COVID-19 

V naslednjih nekaj mesecih bo potrebno populacijo po vsem svetu hitro in varno cepiti z milijardami odmerkov cepiva COVID-19. Zapletenost pogojev z upoštevanjem zahtevanih ukrepov in opreme v okviru temperaturno nadzorovane dobavne verige (»hladna veriga«), pravočasnost dostave in potreba po ublažitvi kakršnega koli odstopanja so opredeljeni kot ključni izzivi za uspešno cepljenje prebivalstva po svetu.

V-TRACE je integrirana rešitev za poizvedbo in sledenje cepivom COVID-19, hkrati pa zagotavlja zmanjšanje tveganja s pomočjo kontrol in pregledov v celotni dobavni verigi. V-TRACE zagotavlja globalni nadzor nad dobavno verigo, zahvaljujoč lokalni prisotnosti kontrolorjev na terenu.

Bureau Veritas in OPTEL lahko v partnerskem sodelovanju ponudita edinstveno kombinirano rešitev strokovnega znanja v farmacevtski industriji in zagotavljanja sledljivosti dobavne verige.

V-TRACE je edinstvena integrirana rešitev, ki zagotavlja:

  • SLEDLJIVOST za nadzor naročil cepiv po celotni dobavni verigi v enem samem nadzornem stolpu, ki zagotavlja sledljivost vsake serije cepiv.
  • SKLADNOST serij cepiv s preverjenimi zbranimi informacijami o pogojih skladiščenja in distribucije po celotni dobavni verigi.
  • ZAGOTAVLJANJE, da se cepiva dobro shranjujejo, prevažajo in konzervirajo; zlasti zagotovilo, da so izpolnjene zahteve glede »hladne verige« s preverjanjem temperature, ki ga izvajajo kontrolorji Bureau Veritas vzdolž dobavne verige.

VEČ INFORMACIJ O OPTEL GROUP