KORONAVIRUS PREVENTIVNI UKREPI BUREAU VERITAS

News

Koronavirus: dodatni preventivni ukrepi bureau veritas

Mar. 13 2020

Spoštovani,

V Bureau Veritas d.o.o. spremljamo situacijo, povezano s pojavom koronavirusa, in pri svojem delu upoštevamo navodila NIJZ in Ministrstva za zdravje. V zvezi s tem smo preventivno sprejeli določene dodatne ukrepe za preprečitev širjenja koronavirusa.

Obveščamo vas, da bomo od 16. pa do predvidoma 31. marca 2020 vse presoje izvajali z alternativnimi metodami ocenjevanja, ki lahko vključujejo pregled ustrezne dokumentacije izven lokacije ali pregled ustrezne dokumentacije z odaljenim dostopom. Alternativna metoda ocenjevanja ne bo nadomestila redne presoje na lokaciji certificirane organizacije, saj s tem načinom ne bomo mogli presojati vseh zahtev standarda. Takšno je tudi trenutno stališče akreditacijskih organov. O rezultatu pregleda boste pisno obveščeni. V primeru, da bodo rezultati pregleda dokumentacije ustrezni, bo izvedba presoje na lokaciji preložena za maksimalno 6 mesecev.

Pred presojo vas bo kontaktiral vodja presoje, da boste preverili tehnične zmožnosti in se dogovorili, kakšen obseg načrtovane presoje boste izvedli.

V primeru vprašanj smo vam na razpolago na telefonski številki: 01 47 57 670.

V želji, da bi se nastala situacija čim prej umirila, vas prav lepo pozdravljamo.

KORONAVIRUS: PREVENTIVNI UKREPI BUREAU VERITAS